De Burgers en Buitenlui mochten weer

Toen Serge en ik in 2016 Burgers en Buitenlui oprichtten, konden we niet vermoeden hoeveel plezier we er uit zouden gaan halen. Natuurlijk hadden ook wij een coronapauze, maar nu de meeste maatregelen weer opgeheven waren, konden we weer op pad! Uit nostalgische overwegingen, liepen we de route die Serge en ik ooit voor het eerst liepen. En die was weer prachtig.

Vanaf de achterzijde van het station via Blijdorp naar de Schie. Langs de Schie noordwaarts via Overschie en Landgoed Tempel, om dan rechts af te gaan, onder de A13 door, via de Schieveense Polder naar Berkel & Rodenrijs. Het was 27 graden, het was onze eerste keer weer, het waren 17 kilometers en ik was kapot toen ik eenmaal thuis was. Maar: wat was het heerlijk om weer met zijn allen op pad te kunnen gaan!!!

Wil je ook een keer meelopen? Houd hier onze Eventbrite in de gaten, daar staat het als eerste als we een nieuwe route plannen.

Waardering: 1 uit 5.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *