Dagje Doel met Mark

Op Tweede Paasdag besloten Mark en ik een avontuurlijke roadtrip te maken naar het verlaten spookstadje Doel in België. We waren allebei nieuwsgierig naar dit bijzondere dorpje en hadden er veel over gelezen. Het was een perfecte dag om te gaan, de zon scheen en de temperatuur was aangenaam.

Eenmaal aangekomen in Doel begonnen we onze verkenningstocht door het dorpje. We liepen rond en verkenden de verlaten straten, genoten van de prachtige murals die op de muren van gebouwen te vinden waren en hadden geluk met het weer. Het was een indrukwekkende ervaring om te bedenken hoe Doel ooit een levendig en bruisend dorp was, maar nu slechts een verlaten schim van zichzelf is.

Een hoogtepunt van onze reis was het bezoek aan de begraafplaats, waar we even stil stonden bij de graven van de voormalige inwoners van Doel. Het was een emotionele ervaring om te bedenken hoe deze mensen ooit hebben geleefd en hoe hun levens werden beïnvloed door de veranderingen in het dorp.

Naast het bezoek aan de begraafplaats, hadden we ook de kans om enkele verlaten huizen van binnen te bekijken. Dit gaf ons een unieke blik op het verleden van Doel en de impact die de tijd had op de gebouwen en het interieur.

Helaas begon het te regenen toen we weg wilden gaan, maar we waren blij dat we toch droog in de auto konden blijven. We besloten onze reis af te sluiten met een heerlijke maaltijd bij Ikea in Barendrecht, waar we genoten van de heerlijke Zweedse gehaktballetjes en andere lekkernijen.

Al met al was onze roadtrip naar Doel een onvergetelijke ervaring waarbij we niet alleen de geschiedenis en cultuur van het dorpje hebben verkend, maar ook hebben genoten van de prachtige murals en de indrukwekkende natuur die de gebouwen had overwoekerd. We kunnen niet wachten om de volgende keer weer samen op avontuur te gaan.

Waardering: 1 uit 5.
You are Viewing The Most Recent Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *