Let’s Get Physical

Vanaf 18 juli kun je in het oude havengebied rondom het Marconiplein een bijzondere kunsttentoonstelling bezoeken. Op meer dan 13 locaties vind je in de buitenlucht meer dan 30 grote kunstwerken van Van Lieshout.


Atelier Van Lieshout, het atelier opgericht door kunstenaar Joep van Lieshout, was in de jaren 80 een van de eerste kunstateliers die zich hier vestigde. Dit relatief onbekende deel van Rotterdam is nu een bruisende wijk met vernieuwers van cultuur, eten, design en technologie. Zo dronken Oliver en ik voor het eerst iets bij het Keilecafé wat een ware ontdekking is. Een soort festivalterrein dat gewoon elke dag open is!

Voordat je op zoek gaat naar BarRectum, de Alcoholator, de Wellness Skull en de vele andere werken raad ik je aan hier alvast de routekaart te downloaden.

Waardering: 1 uit 5.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *