Parijs!

Al een paar weken geleden hadden we een weekend Eindhoven gepland. Alles geboekt: restaurants voor diner, restaurants voor lunch, hotel, museums. Maar ineens schoot het me vorige week in mijn hoofd: we moeten een weekend naar Parijs! Het kan nu weer, het mag nu weer, en het is waarschijnlijk interessanter dan ooit.

Parijs is hopelijk zonder toeristen. Nu de toeristen uit de VS nog niet reizen, er geen vliegtuigen vol Chinese toeristen komen, en sowieso het toerisme op een laag pitje staat, is Parijs waarschijnlijk heel rustig. Een rustig Parijs, contradictio in terminis. Oliver en ik gaan het volgende week beleven!

We hebben een hotel geboekt en één museum. De rest hopen we ter plekke te kunnen regelen. Tips zijn welkom.

Wil je meelezen hoe het ons vergaat? Check hier ons reisje op Polarsteps.

Waardering: 1 uit 5.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *