Beste creditcard voor op reis

Oliver en ik gebruiken al een jaar of drie bunq als hoofdbank binnen ons huishouden. Hier schreef ik al eerder over de handige app, shiny bankpas en coole features. Maar vooral ook hun travelcard will ik nu wel eens aanbevelen, als erg goeie creditcard voor reizigers. Hoewel er wellicht nog meer voordelen aan zijn, wil ik me even richten op deze vijf:

Wereldwijde acceptatie
Hoewel de kaart in het begin van opstartproblemen kende, wordt hij inmiddels als een ware Mastercard overal geaccepteerd.

Geen maandelijkse kosten
De travelcard maakt onderdeel uit van je betaalde bunqpakket, zonder extra maandelijkse kosten. Als je je bedenkt dat een andere creditcard al gauw een paar tienjes per jaar kost, is zo’n betaald pakket bij bunq ineens helemaal zo duur niet!

Extra veilig
Buiten het feit om dat je je travelcard kunt koppelen aan elke van 25 mogelijke IBAN’s krijg je ook van elke uitgave een notificatie in je app. Dus bij eventuele frauduleuze afboekingen ben je direct op de hoogte en kun je eventueel direct je kaart blokkeren. In je app.

Gunstige koers
Door ZeroFX krijg je geen opslag berekend die andere banken wel berekenen. En hierdoor heb je dus een heel gunstige koers als je buiten de Eurozone reist. Ik weet nog goed hoe dat bij mij in Beiroet echt een paar tientjes scheelde! Da’s al gauw een heel goeie fles wijn!

Makkelijk aanvragen
Zoals alles bij bunq, is ook dit heel gemakkelijk aan te vragen allemaal: gewoon in de app!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *