Niet Spugen Maar Slikken

In een ver verleden had ik al eens samen met Bert van Brazzo een wijnproeverij georganiseerd. Hiervan ging de opbrengst naar het AIDSfonds, en dat was misschien ook wel wat de inspiratie bracht voor de titel Niet Spugen Maar Slikken.

Een nieuwe periode in mijn leven, een nieuwe versie van de proverij, zo dacht ik. En dat werd uiteindelijk best heel leuk: Niet Spugen Maar Slikken 2.0

Met Henk van Wijn Bij Henk had ik afgesproken dat we in zijn winkel een proeverij zouden houden. Ik zou er een groepje mensen voor regelen. En zo geschiedde. Om 19 uur verzamelden we ons bij de winkel van Henk, waar hij al op ons wachtte met de gedekte tafel.

We gingen van een Tsjechische bubbel via witte wijn en oranje wijn naar de rode wijn. Er waren hapjes en Henk had over iedere wijn wat te vertellen. Heel leuk om zo wat wijnen te proeven die ik normaliter niet zou kopen.

Na afloop van de proeverij zijn we met zijn allen naar ons huis gegaan en hebben we volop verder geproefd!

Ik hoop en denk wel dat er een volgende versie komt. Ik vind vast weer een geïnteresseerde groep proevers en een winkel die een proeverij wil doen. Ben jij toevallig één van hen? Geef gerust een gil!

Waardering: 1 uit 5.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *