Jarig in lockdown!

Hieperdepiep, op 17 januari was ik jarig! Vorig jaar wilde ik mijn verjaardag voor het eerst groots vieren. In het park. Met rosé. Met barbecue. Met vrienden. Met bubbels. Maar ja, dat ging natuurlijk niet door. Want……..corona. Maar ja, toen had ik echt niet verwacht dat mijn verjaardag in 2021 wéér sober moest zijn. Nou ja, sober…….gelukkig is daar Oliver!

Zaterdagmiddag keken we twee films. Eerst een beetje lollige romcom, maar later ook The Lady in the Van, wat helemaal een mooie film was, met de prachtige Maggie Smith. En daarna gingen we aan tafel.

Met een beetje hulp van onze vrienden van Barrels to Bottles en de chef van Fitzgerald toverde Oliver een fantastisch diner op tafel!

Tonijn sashimi met bubbels, kabeljauw met Pinot Grigio, diepzeegarnaal met bouillabaissesaus en een fantastische witte Portugees, kalfshaas en kalfssukade met een lekkere stevige Beaujolais. Tussendoor nog een kaasplank en een chocotaartje toe met een heerlijke Sauternes. Wow, wat was het lekker, en wow wat waren de witte lekker. De Beaujolais en de Witte Portugees ga ik zeker nog bestellen!

De volgende ochtend maakte Oliver ook nog kneffe voor het ontbijt, in de middag maakten we een mooie Rotterdamse wandeling en ’s avonds aten we Philly Cheese steak sandwich. Wow, wat een sobere verjaardag leek te gaan worden was uiteindelijk een heel feestelijk verjaarweekend! Merci, Olilo!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *