Mi vida

Mi Vida is werkelijk een prachtige arthouse film die je gezien moet hebben als je net zo dol bent op Loes Luca als ik. Prachtige beelden, goeie dialogen, goed grappig op z’n tijd maar ook serieus: voor wie leef jij je leven?

Kapster Lou (63) koestert een heimelijke droom. Ze zou wel in Spanje willen wonen. Maar ja, en de kinderen en kleinkinderen dan?

Een cursus Spaans dan maar, in Cádiz. In de gastvrije stad aan zee kan ze haar zorgende rol loslaten en over haar toekomst nadenken. Als Lou’s lerares Andrea haar aanmoedigt om haar dromen serieus te nemen en een kapsalon in Spanje te beginnen, komen Lou’s kinderen in opstand. Op haar leeftijd kan ze toch niet zomaar aan iets nieuws beginnen?

Zo lang Corona de bioscopen nog dicht houdt, kijk je de beste films natuurlijk via Picl, zo ook deze: https://picl.nl/films/mi-vida/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *